Welkom bij de Bewonersorganisatie Oldambt (BOO)!

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Over Ons

Wat doet een bewonersorganisatie? De bewonersorganisatie Oldambt De vereniging heeft ten doel het in het kader van de volkshuisvesting behartigen van de belangen van de huurders in het algemeen en haar leden in het bijzonder in de gemeente Oldambt.

Dit kan om simpele klachten gaan over de woning en de leefomgeving, maar ook over beleidszaken, huurprijsstijging, renovatie, onderhoud of vervangende nieuwbouw. Huurders kunnen zich gratis als lid inschrijven van de Bewonersorganisatie Oldambt. 

Huurdersorganisaties en bewonerscommissies hebben o.a. overlegrecht. Dit betekent dat zij in bepaalde situaties de verhuurder kunnen vragen met hen te overleggen. Dit overleg kan op verschillende manieren plaatsvinden. 

Ik wil lid worden

De BOO is een organisatie van en voor de huurders in de gemeente Oldambt. Huurders kunnen zich gratis inschrijven, samen staan we immers sterk! Een huurdersorganisatie kan meer voor u betekenen naarmate er meer leden zijn.

 

Des te meer leden er zijn in een bepaalde buurt of wijk, des te beter kan de huurders- of bewonersorganisatie afspraken maken over de woon- en leefomgeving. Dit kan in de driehoek met de gemeente en de corporaties, de zogenaamde prestatieafspraken.

​Voor inschrijven kijk op de pagina Inschrijven.

© 2020 Bewoners Organisatie Oldambt KvK nummer 80408249