Welkom bij de BOO

De Bewoners Organisatie Oldambt!

1/2
Over Ons

Wat doet een bewoners Organisatie? Een bewonersorganisatie behartigt de belangen van de leden, huurders in Oldambt. Dit kan om simpele klachten gaan over de woning en de leefomgeving, maar ook over beleidszaken, huurprijsstijging, renovatie, onderhoud en vervangende nieuwbouw. Huurders kunnen zich gratis als lid inschrijven bij de Bewoners Organisatie Oldambt. 

 

Huurdersorganisaties en bewonerscommissies hebben o.a. overlegrecht. Dit betekent dat zij in bepaalde situaties de verhuurder kunnen vragen met hen te overleggen. Dit overleg kan op verschillende manieren plaatsvinden. 

Inschrijven

De BOO is een organisatie van en voor huurders van de gemeente Oldambt. Huurders kunnen zich gratis inschrijven, samen staan we immers sterk! Een huurdersorganisatie kan meer voor u betekenen naarmate er meer leden zijn.

 

Des te meer leden er zijn van een bepaalde buurt of wijk, des te beter kan een huurders- of bewonersorganisatie ook afspraken maken over de woon- en leefomgeving. Dit kan in de driehoek met de gemeente en de corporaties, de zogenaamde prestatieafspraken.

Voor inschrijven kijk op de pagina Inschrijven.

© 2020 Bewoners Organisatie Oldambt i.o.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now